تعداد دفعات مناسب برای رابطه نزدیکی
رابطه جنسی در فواصل منظم هورمون های جنسی را تنظیم می کند. در ابتدا برای اینکه خیال شما را راحت کنیم باید بگوییم که هیچ نسخه از پیش تعیین شدهای برای تعداد دفعات روابط جنسی وجود ندارد. به این دلیل که نظر هر زوج و البته نظر هر فرد با دیگری، ممکن است متفاوت باشد. مطالعات متعدد نشان میدهند که یک مرتبه رابطه جنسی در هفته میانگین مناسبی از رفتار انسانهاست. با این حال، همان مطالعات نشان میدهند که در زندگی پرمشغله و گرفتار امروز رابطه جنسی کاهش داشته است. در نظر داشته باشید که تعداد دفعات نزدیکی تاثیر زیادی بر سلامت روان افراد دارد. از همه مهمتر این است که زن و شوهر از تعداد دفعاتی که رابطه دارند رضایت داشته باشند، به عبارت دیگر رضایت جنسی داشته باشند.
تعداد دفعات نرمال برای رابطه جنسی | آمیزش جنسی
چرا باید رابطه جنسی داشته باشیم؟
رابطه جنسی برای انسان اهمیت دارد، به نحوی که زوجین به دنبال راههایی برای تازه نگه داشتن این رابطه، افزایش کیفیت آن و لذت بردن بیشتر هستند. افت کیفیت و دفعات رابطه زناشویی زنگ خطر جدی را در گوش فرد نسبت به رابطهاش به صدا درمیآورد. ممکن است باعث به وجود آمدن طلاق عاطفی شود. پیشنهاد ما این است در صورت نارضایتی از روابط زناشویی به متخصص اورولوژی مراجعه کنید.
- پس باید بدانیم که؛ رابطه زناشویی به طور مستقیم با بهبود کیفیت زندگی ارتباط دارد.
- رابطه جنسی میتواند عزتنفس ما را تقویت کند.
- رابطه جنسی باکیفیت و همراه با رضایت موجب افزایش شادی میشود.
- یکی از تکنیکهای مؤثر برای مدیریت استرس، داشتن رابطه جنسی است.
- ارگاسم موجب آزاد شدن هورمون پرولاکتین میشود که به بهبود خواب کمک میکند.
- ترشح اندورفین که بعد از رابطه جنسی در بدن افزایش مییابد تنها برای کسب آرامش و رسیدن به حس خوب نیست. این ماده باعث بهبود میگرن و درد پشت میشود.
مزایای رابطه جنسی برای زنان چیست؟
- بهبود کنترل مثانه
- کاهش بیاختیاری
- کاهش انقباضات عادت ماهانه
- بهبود باروری
- تقویت عضلات کف لگن
- کاهش خشکی واژن
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- کنترل و کاهش درد پس از ارگاسم
- کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای رحمی و تومور
- تنظیم عادت ماهیانه به دلیل تولید هورمون استروژن هنگام روابط جنسی
- تنظیم فشار خون
روابط زناشویی انواع مختلفی از انتقال دهنده های عصبی را فعال میکند که نه تنها بر مغز ما بلکه بر چندین اندام دیگر در بدن ما تأثیر می گذارد. زنانی که پس از یائسگی نیز به زندگی و فعالیت جنسی خود ادامه میدهند، کمتر از هم سن و سالان خون دچار آتروفی واژینال و تحلیل دیواره واژن و حتی سرطان رحم میشوند. آتروفی واژینال موجب درد در طول رابطه جنسی و بیاختیاری ادراری میشود.
برای داشتن یک رابطه جنسی پرشور چکار کنیم؟
- محبت کردن به همسر در طول روز را فراموش نکنید
- آماده کردن همسر برای برقراری رابطه جنسی در طول روز از طریق ارسال پیام، صحبتهای جنسی پنهانی و اشارات
- داشتن قرارهای عاشقانه گاهبهگاه و دیدار در کافه، رستوران، طبیعتگردی و فعالیتهای مشابه
- عاشقانه صحبت کردن و نامیدن همسر
- پرهیز از مقایسه همسر به ویژه از لحاظ جنسی
- مراقبت از سلامت جسم
- آرایش و تمیزی بدن
- افزایش آگاهی در مورد رابطه جنسی و راز و رمزهای آن
- درک کردن همسر در مشکلات و مسائل زندگی
- داشتن رابطه جنسی منظم حداقل یک بار در هفته مزایای زیادی برای یک رابطه عاشقانه و بادوام دارد.
عوامل کاهش تعداد دفعات رابطه جنسی
داشتن میل جنسی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد مانند: عوامل بیولوژیکی، عزت نفس کافی، تجربه در زمینه رابطه جنسی. عوامل بیولوژیکی موثر عبارتند از: عدم تعادل یا نارسایی هورمونی، عدم تعادل انتقال دهنده های عصبی، عوارض جانبی دارو، بیماری های حاد یا مزمن. از همه مهمتر داشتن رابطه خوب در همه زمینه ها با همسر درزندگی مشترک می باشد. هر کدام از زوجین که در موارد گفته شده دچار مشکل میشوند باعث کاهش میل جنسی آنها میشود. به طور کلی میل جنسی تحت تاثیر عوامل دیگری مانند: عوامل فرهنگی و محیطی نیز قرار می گیرد.
تاثیر سرطان سینه بر روابط زناشویی
سرطان های پستان و رحم از جمله بیماری هایی هستند که به دلیل عوامل روانی آن ها بر مسائل زناشویی اختلال ایجاد می کنند. عوارض درمان های سرطان پستان مانند شیمی درمانی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند، بر این روابط تاثیر میگذارد. برخی از عوارض جانبی درمان می تواند به سلامت جسمانی آسیب برساند و بر زندگی جنسی بیمار تأثیر بگذارد. گاهی اوقات اقدامات احتیاطی خاصی لازم است. به عنوان مثال، در صورت شیمی درمانی، پیشگیری از بارداری اجباری است.
مراجعه به مشاور برای بهبود روابط جنسی
اگر رابطه جنسی منظم و باکیفیتی ندارید، دلیلش را از خودتان بپرسید. البته، به یاد داشته باشید که در این مورد رضایت شما و همسرتان اهمیت دارد. اگر هر یک از شما از داشتن تعداد رابطه پایین ناراضی هستید، این میتواند به مشکلی در زندگی شما تبدیل شود. بسیاری از زوجین به این مسئله مهم اهمیت نمی دهند و از صحبت کردن در مورد آن پرهیز می کنند. ارتباط با یک سکستراپ میتواند برای حل مشکلاتی که در رابطه زناشویی و مسائل جنسی دارید، بهترین راه حل باشد. در صورتی که یکی از زوجین از نحوه ارتباط یا تعداد آن ناراضی باشند، بهتر است با مشاور در میان بگذارند.
از سلامت جنسی خود برای روابط جنسی غافل نشوید
اگر با مشکلاتی مانند بی میلی جنسی، واژینیسموس، ناتوانی در ارگاسم مواجه هستید یا اگر همسرتان مشکلاتی مانند اختلال نعوظ، زود انزالی، انزال دردناک دارد، نباید از کمک گرفتن از یک متخصص شک کنید. تحقیقات در سراسر جهان نشان میدهد که از هر سه مرد در سطح جهان تقریباً دو نفر در گروه سنی 40 تا 70 سال دارای مشکلات جنسی هستند. با داده ها و شنیده های غیر علمی خود را گمراه نکنید و با یک متخصص مشورت کنید.
آمیزش جنسی و مشکلات زناشویی
از مهم ترین مشکلاتی که در روابط زناشویی ممکن است به وجود آید، مشکلات جنسی است که تاثیر زیادی بر سایر ابعاد زندگی مشترک دارد. سردی در ارتباط طرفین، بی تمایلی به ادامه دادن زندگی مشترک، بحث و دعوا، تنش و اضطراب، بی اعتمادی، درک نکردن یکدیگر نشان دهنده وجود چنین اختلالی است.
زمان های مناسب برای برقراری رابطه نزدیکی
به گفته دانشمندان، رابطه زناشویی صبحگاهی منجر به ترشح اندورفین می شود که شما را در طول روز هوشیار نگه می دارد. در همان زمان، سطح هورمون ها در صبح زمانی که بدن برای انجام کار بیشترین آمادگی را دارد، به اوج خود می رسد. بسیاری از زوج ها شب را بهترین زمان برای روابط جنسی در نظر می گیرند و برای داشتن خوابی راحت و آرام مفید خواهد بود.
برای مشاوره با سکستراپ میتوانید از دایره سلامت کمک بگیرید کافی است وارد وب اپلیکیشن دایرهسلامت شوید و سوال خود را درباره مشکلات جنسی بپرسید.